ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ (AFFILIATE DISCLAIMER)

Για να είμαι πλήρης ειλικρινής και διαφανής, θέλω να πω εκ των προτέρων ότι ορισμένα προϊόντα και σύνδεσμοι με προϊόντα σε αυτόν τον ιστότοπο είναι διαφημιζόμενοι σύνδεσμοι (affiliate links) και θα κερδίσω μία μικρή προμήθεια για τις αγορές σας. Αυτό φυσικά δεν συνεπάγεται ότι υπάρχει κάποιο πρόσθετο κόστος για εσάς.

Ο στόχος μου με το EmpowerYourself.gr είναι να σας βοηθήσω, να σας εκπαιδεύσω και να σας εμπνεύσω, αλλά όπως καταλαβαίνετε πίσω από το site αυτό υπάρχει μία επιχείρηση με έξοδα τα οποία προσπαθώ να τα καλύψω χωρίς κάποιο κόστος για εσάς.

Για λόγους απλότητας, θα πρέπει να υποθέσετε ότι οι σύνδεσμοι που οδηγούν σε προϊόντα ή υπηρεσίες είναι διαφημιζόμενοι σύνδεσμοι (affiliate links) που θα λάβω μία αποζημίωση από την τυχόν αγορά σας. Φυσικό ο μοναδικός λόγος που συνιστώ κάποια από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες είναι γιατί πιστεύω ότι αποδίδουν αξία σε εσάς.

Το EmpowerYourself.gr συμμετέχει επίσης στο Πρόγραμμα Συνεργατών της Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα συνδέσμων που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους ιστότοπους τη δυνατότητα να κερδίζουν διαφημιστικές αμοιβές μέσω της διαφήμισης και της σύνδεσης με το Amazon.com και τους συνδεδεμένους ιστότοπους.

Σημειώστε ότι δεν μου έχουν δοθεί δωρεάν προϊόντα, υπηρεσίες ή οτιδήποτε άλλο από αυτές τις εταιρείες σε αντάλλαγμα για την αναφορά τους στην ιστοσελίδα.

Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με τα παραπάνω, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου χρησιμοποιώντας τη σελίδα επικοινωνίας.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Χατζημανώλης

ΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ!

Τα δεδομένα που συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε, προστατεύονται σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.​

ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ

EMPOWER YOURSELF

1. Περιεχόμενο κομμένο και ραμμένο για σένα.

Με τον καιρό θα μαθαίνω καλύτερα τις ανάγκες σου και θα σου στέλνω περιεχόμενο που θα σε αφορά πραγματικά!

2. ΔΩΡΕΑΝ εργαλεία και καλούδια

Θα αποκτήσεις πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία και τα πράγματα που έχω δημιουργήσει.

3. SPAM Free

Μόνο περιεχόμενο που θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς και όχι άχρηστα διαφημιστικά μηνύματα.